,

Augalinių macarons gamybos mokymai (nuotoliniai)

400.00

Įsigijus šiuos mokymus, kviečiu parašyti laišką el paštu info@kokoko.lt ir jame nurodyti:

  • užsakymo numerį
  • apmokėjusio asmens vardą ir pavardę
  • nurodyti žmogų, kuris jungsis į uždarą facebook grupę (kaip jis vadinasi fb)

Dėkoju 🙂

Kategorijos: ,

Aprašymas

Apie mokymus:

Augaliniai macaronsai labai ypatingas desertas, gaminamas BE kiaušinio baltymo, BE pieno produktų. Nuėjau ilgą kelią, kol pavyko jį padaryti tobulo skonio ir konsistencijos <3

Šiuose mokymuose, atskleisiu unikalias žaliavas ir technologijas, kad taptum šių ypatingų desertų gamybos eksperte

Pasidalinsiu savo KNOW HOW, sukauptu ir atrastu per daugybę įvairiausių mokymų ir ilgas valandas praktikos, kad gaminimas būtų lengvas ir malonus.

Tau reikia šių mokymų, jei:

– esi konditerė, nori praplėsti savo asortimentą ir tapti išskirtine rinkoje

– nori pradėti savo veiklą, bet nežinai ką daryti

– esi mama, o tavo vaikai yra alergiški ar netoleruoja pieno, glitimo, kiaušinių

– tiesiog mėgsti suktis virtuvėje ir nori džiuginti savo artimuosius

Rezervuok savo vietą jau dabar

KADA: startas rugpjūčio 15d. Įrangos ir žaliavų sąrašas rugpjūčio 1d.

VIETA: uždara facebook grupė

TRUKMĖ: 3 mėn (+ 12 mėn palaikymas)

INVESTICIJA Į SAVE: 400EUR

Ankstyvųjų paukščių kaina

– 300EUR (įsigyjant mokymus iki liepos 15d.)

– 350eur (nuo liepos 16d iki rugpjūčio 1d)

Papildoma nuolaida mano mokinėms <3 (parašyk man 😉 )

 

Šiuose mokymuose

– išmoksi gaminti makaronažą be kiaušinio baltymo net dviem būdais – prancūzišku ir šveicarišku

– sužinosi kokie yra ganašai, kuo jie skiriasi ir kaip gaminami. Gausi net 15 išskirtinių, puikiai subalansuotų skonių ganašų receptų

– išvirsi tobulą sūrią karamelę

– pagaminsi įvairius įdarus su skirtingais tirštikliais

– aromatizuosi grietinėlę skirtingais metodais

 

ir visa tai BE gyvulinės kilmės ingredientų ir BE glitimo!

  • Daug teorijos apie macaronsus ir augalinius desertus apskritai.
  • Mokysimės net 3 mėnesius uždaroje FB grupėje ir turėsi mano palaikymą dar metus pasibaigus mokymams.
  • Išsamus pdf gidas su teorine dalimi, makaronažo ir NET 15 ganašų ir įdarų receptais
  • Profesionaliai nufilmuotos video pamokos
  • Nuolatinis mano palaikymas

Įsigyk bilietą jau dabar

Mokymus vedu aš – Irma Trečiokienė – augalinių desertų fėja 🙂

info@kokoko.lt

+37068757890

Pirkinių krepšelis