Traškūs morenginiai „ragai“ su gilia karameline nata – lyg ką tik ištirpę debesys, paliekantys saldžią nostalgiją ant liežuvio galiuko. O jei manai, kad to jau pakanka, laukia staigmena – du skirtingi kremai, kurie susilieja į neprilygstamą skonio simfoniją:
☕ Kavos kremas – sodrus, šiek tiek provokuojantis ir maloniai kartstelėjęs, tarsi pirmas gurkšnis rytinės espresso.
🍮 Plikytas „à la crème anglaise“ – švelnus, šilkinis ir apgaubiantis, atkartojantis legendinio prancūziško vanilinio kremo subtilumą – tik be nė vieno gyvūninės kilmės ingrediento!
Papildyta puikiu sodriu drėgnu biskvitu – taip taip, begliutenis veganiškas biskvitas gali būti toks
Tai desertas ne tik akims ir gomuriui, bet ir nuotykiui virtuvėje.
Kai kurių ingredientų nesurasi įprastose parduotuvėse, tačiau tau pasisekė – viską, ko reikia, rasi pas mus: www.kokoko.lt!
Kas sakė, kad debesų negalima paragauti?